Sociale Hygiëne

 

Informatie

Spoedcursus Sociale Hygiëne

Wanneer er binnen jouw bedrijf, instelling, zorgcentrum, club- of buurthuis alcohol geschonken wordt dient er altijd minimaal 1 medewerker aanwezig te zijn welke in het bezit is van het diploma Sociale Hygiëne, ook dient deze vermeld te staan op de vergunning. Dit staat in de Drank- en Horecawet. Zorg er daarom bij ruime openingstijden dan ook voor dat er meerdere medewerkers dit diploma hebben. Met de spoedcursus Sociale Hygiëne kom je snel in het bezit van het SVH diploma.

2
3
1

In slechts 1 dag bereidt de spoedcursus Sociale Hygiëne jou intensief voor op het officiële SVH-examen dat aansluitend op de cursusdag wordt afgenomen door het SVH. Wij leren jou tijdens deze cursus op een inspirerende wijze alles wat je moet weten om de veiligheid van jezelf, jouw medewerkers en gasten te kunnen waarborgen.

Bij Picabia Opleidingen ben je aan het juiste adres voor de cursus Sociale Hygiëne met aansluitend het officiële examen van het SVH. Wij doen de standaard dingen net even anders. Onze cursussen staan hoog aangeschreven dankzij onze betrokkenheid bij jou als deelnemer, maar ook onze betrokkenheid bij de horecabranche. Onze cursus Sociale Hygiëne wordt gegeven door gedreven en ervaren horecaprofessionals. Volg je bij ons de cursus Sociale Hygiëne dan weet je zeker dat de laatste regelingen en ontwikkelingen behandeld worden. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk brengen onze ervaren trainers de lesstof tot leven en zorgen ze ervoor dat alle kennis betreffende Sociale Hygiëne in de horeca goed blijft hangen. Hierdoor wordt het behalen van het diploma Sociale Hygiëne niet alleen een verplichting, maar ook een leuke en leerzame ervaring. Zodra je jezelf of een collega bij ons aanmeldt voor de cursus, schrijven wij diegene direct in voor het officiële Sociale Hygiëne SVH-examen en sturen wij het lesmateriaal op. Het examen is aan het eind van de cursusdag op de cursuslocatie. De cursus wordt op veel verschillende plekken in Nederland aangeboden. Voorafgaand aan de cursus is het wel van belang om thuis het cursusboek al te hebben doorgenomen.

Cursus onderwerpen

  • De weg naar het ondernemerschap
  • Drank- en Horecawet
  • Communicatie
  • Ethiek
  • Sociale vaardigheden en omgaan met ongewenst gedrag (agressie, geweld en seksuele intimidatie)
  • Alcohol, drugs, gokken en roken
  • Inrichtingseisen en voorzieningen

Voor wie

De cursus Sociale Hygiëne is voor medewerkers van bedrijven, instellingen, club- en buurthuizen waar alcohol verkocht of geschonken wordt. De overheid heeft wettelijk bepaald dat er binnen deze bedrijven (tijdens openingsuren) altijd iemand met een SVH-diploma Sociale Hygiëne aanwezig moet zijn, ook met diegene op de vergunning vermeld staan. 

Incompany Sociale Hygiëne

De spoedcursus Sociale Hygiëne inclusief het SVH-examen kan ook in het eigen bedrijf georganiseerd worden. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op zodat wij een passende aanbieding kunnen doen. Dit kan telefonisch of via de mail. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sociale Hygiëne in 2 avonden

Ook is het mogelijk om de spoedcursus Sociale Hygiëne in 2 avonden te volgen. Aan het eind van de tweede avond maak je dan het SVH examen aansluitend op de cursuslocatie. Deze optie is echter wel alleen incompany bij ons te boeken.

1e avond is van 18.30 uur tot 22.00 uur

2e avond is van 18.30 uur tot 20.45 uur

Het examen is dan van 21.00 uur tot 21.40 uur

Wil je deze cursus graag incompany organiseren neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een passende aanbieding. Dit kan telefonisch of via de mail. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Wij zijn geaccrediteerd door: