Veelgestelde vragen

+ Tot wanneer kan ik uiterlijk inschrijven?

U kunt zich tot een dag voor aanvang van de cursus/examen inschrijven mits de cursus niet vol zit.

+ Tot wanneer kan ik uiterlijk uitschrijven?

U heeft 14 dagen bedenktijd nadat uw digitale inschrijving bij ons is binnengekomen. Binnen deze 14 dagen kunt u altijd kosteloos uitschrijven. Daarna geldt de annuleringsregeling welke te vinden is in Artikel 5 van onze Algemene Voorwaarden. (https://www.picabia.nl/algemene-voorwaarden)

+ Waarom heeft Picabia mijn e-mailadres nodig?

SVH Leermeester:
Op het opgegeven e-mailadres ontvangt u de locatiemail en overige informatie welke voor u van belang is voor de cursus en het examen. Ook hebben wij deze nodig om uw code voor onze e-learning aan te maken. Hierin maakt u uw portfolio en kunt u verschillende oefenexamens maken voor de theorie.

Sociale Hygiëne:
Op het opgegeven e-mailadres ontvangt u de locatiemail en overige informatie welke voor u van belang is voor de cursus en het examen.

+ Wanneer ontvang ik mijn studiemateriaal?

SVH Leermeester:
U ontvangt het lesmateriaal en uw inlogcode voor onze e-learning op de eerste cursusdag.

Sociale Hygiëne:
Het officiële lesboek en het boekje met oefen-examens wordt direct met de post verzonden nadat wij uw aanmelding digitaal hebben ontvangen.

+ Kan ik in termijnen betalen?

Het is mogelijk om in termijnen te betalen. De termijnen waarin u wilt betalen worden in overleg vastgesteld. Echter wordt uw uitslag pas verstuurd wanneer het volledige factuur bedrag voldaan is.

+ Zijn jullie prijzen echt all-in en moet er btw betaald worden?

Onze prijzen zijn echt all-in. Wij hebben geen verborgen kosten. Ook zijn wij geaccrediteerd door het CRKBO en mogen daarom met het 0% btw tarief factureren.

+ Ontvang ik een landelijk erkend SVH Diploma?

Wij zijn geaccrediteerd door de SVH. Na het met goed gevolg afleggen van het examen Sociale Hygiëne of SVH Leermeester ontvangt u een landelijk erkend SVH Diploma.

+ Hoe werkt stagemarkt.nl?

Leerbedrijven kunnen zich hier aanmelden om zo bekend te raken bij leerlingen/stagiaires en leerlingen/stagiaires kunnen deze site gebruiken voor het vinden van een passend stagebedrijf.

+ Hoe vraag ik een erkenning aan?

Dit kunt u als bedrijf online doen bij SBB. (https://www.s-bb.nl/bedrijven/erkenning/leerbedrijf-worden)

+ Hoe lang is mijn diploma geldig?

Het diploma SVH Leermeester en Sociale Hygiëne zijn levenslang geldig en zijn persoonsgebonden.

+ Hoe lang zijn mijn losse certificaten geldig?

Wanneer u voor een of meerdere onderdelen van het examen SVH Leermeester wordt afgewezen krijgt u voor de behaalde onderdelen een certificaat. De certificaten van de behaalde onderdelen zijn 24 maanden geldig vanaf de datum die op het certificaat vermeld staat. Wanneer u binnen 24 maanden de andere onderdelen ook met een voldoende afsluit ontvangt u automatisch het SVH Diploma Leermeester.

+ Kan ik mijn studiemateriaal ook op een ander adres laten bezorgen?

Wanneer u uw studiemateriaal op een ander adres wilt laten bezorgen dan uw eigen adres vult u bij cursistgegevens niet uw eigen adres in maar het adres waar het studiemateriaal heen moet. De uitslag van het examen zal ook naar het opgegeven adres gestuurd worden. Mocht de uitslag naar een afwijkend adres gestuurd moeten worden kunt u dit adres mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

+ Kan ik vrijstelling krijgen voor bepaalde vakken/modules of voor de gehele cursus SVH Leermeester?

Heb je een relevant mbo-niveau 4 diploma in combinatie met 2 jaar relevante praktijkervaring dan kun je bij SBB mogelijk geregistreerd worden als praktijkopleider in het register Praktijkopleider. Informeer bij SBB naar de mogelijkheden. (088-3380000) (bron: https://www.svh.nl/Leermeester/)


Heeft u andere vragen? Stel deze dan via onze chat of via het contactformulier op onze website.
Wij zijn geaccrediteerd door:

Keurmerken